Левски отбелязва днес своята 107-а годишнина. Синият клуб е основан на

...
Левски отбелязва днес своята 107-а годишнина. Синият клуб е основан на
Коментари Харесай

Синя България празнува! 107 години Левски София

Левски отбелязва през днешния ден своята 107-а годишнина.  " Синият " клуб е учреден на днешната дата през 1914 година от група млади гимназисти. 

 В 11:00 часа огромна част от управлението, както и притежателят Наско Сираков, футболисти, ветерани и юноши ще поднесат цветя и венци на Могилката до 22-о учебно заведение в София. Очаква се и Сираков да разяснява бъдещето на клуба.

" Левскари, през днешния ден отброяваме 107-ата годишнина от оня незабравим за всички ни миг, в който група запалянковци слагат началото на нашата вековна обич – футболен клуб " Левски ".

Вече повече от век всички, свързани със " синята " концепция споделяме наслади и безредици. Моменти на велика еуфория от триумфа и рани от неуспеха. Не забравяме нито миговете, в които сме били на върха, нито тези в които сме преживявали загуби. Спомняме си легендите, съхраняваме паметта и ще продължим да следваме образеца на великите имена, които сътвориха мита за величието на футболната игра.

Защото името ни задължава.

Заповядайте в 11.00 часа на Могилката до 22-ро учебно заведение в София, с цел да почетем дружно създателите на клуба. На церемонията за пръв път от над 80 години ще чуете, в осъществяване, остарелия химн на " Левски ". 

107 години " Левски " от София. 107 години обич. Вчера, през днешния ден и вечно... ", се споделя в формалното известие на клуба. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР